2155356133,2108827802 Εμμανουήλ Μπενάκη 90, Εξαρχεια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
 
Γιαννούλης Παναγιώτης
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Εξάρχεια Αττική

Tο λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” το οποίο εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα Εξάρχεια, βρίσκεται κοντά σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες παρέχοντας τους λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, καθώς και συμβουλές με στόχο την διασφάλιση των συμφερόντων τους.

Ο απόφοιτος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και κάτοχος Master του City University of London, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και η έμπειρη ομάδα του προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, μικρές, μεσαίες αλλά και νέες επιχειρήσεις. 

Λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα αναλαμβάνουμε από την τακτοποίηση μιας απλής φορολογικής δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων, καθώς και την οργάνωση και επίβλεψη λογιστηρίων για επιχειρήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράλληλα, προσφέρουμε εργατική υποστήριξη επιχειρήσεων - φυσικών προσώπων και παρέχουμε συμβουλές σε λογιστικά, εργατικά, φορολογικά και νομικά θέματα.

Το λογιστικό γραφείο μας στα Εξάρχεια, φροντίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένες στην οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Φιλοσοφία του γραφείου μας είναι η στενή συνεργασία με κάθε πελάτη μας, παρέχοντάς του τις απαραίτητες λογιστικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για να επιβιώσει στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα. Η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη είναι αποτέλεσμα της οργάνωσης του γραφείου μας, της πείρας, της τεχνολογικής υποδομής, και της υπεύθυνης ενημέρωσης.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να ακούσει το θέμα σας και να σας προτείνει την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

 ή επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στα Εξάρχεια για οποιοδήποτε φορολογικό ή
λογιστικό θέμα σας απασχολεί.