2155356133,2108827802 Εμμανουήλ Μπενάκη 90, Εξαρχεια

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

 
 
 
Υπηρεσίες για Ιδιώτες
Γιαννούλης Παναγιώτης | Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Εξάρχεια Αττική

Αποφύγετε το χάος της γραφειοκρατίας και των συναλλαγών με την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Αφήστε το λογιστικό γραφείο μας στα Εξάρχεια να διεκπεραιώσει όλες τις φορολογικές σας υποθέσεις.

Στο λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ” στα Εξάρχεια, σας περιμένει μία έμπειρη ομάδα λογιστών που με εφόδια την άμεση και φιλική εξυπηρέτηση και κατανοώντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις λογιστικού και φοροτεχνικού ενδιαφέροντος.

Το πλήρως μηχανογραφημένο λογιστήριο που διαθέτουμε παρέχει τη δυνατότητα άμεσης υποβολής πάσης φύσεως δηλώσεων έκδοση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας μέσω της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων (taxisnet) και μας δίνει τη δυνατότητα να διεκπαιρεώνουμε άμεσα τις υποθέσεις σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
 
 
 
 
 
 
αναλαμβάνουμε:
  Δηλώσεις φόρου εισοδήματος Ε1 & Ε2
  Δηλώσεις ακίνητης περιουσίας Ε9
  Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
  Δηλώσεις πόθεν έσχες
  Ρύθμιση οφειλών
  Εργασιακά θέματα
  Έκδοση κλειδάριθμου
​​​​​​​  Έκδοση τελών κυκλοφορίας
​​​​​​​  Υποβολή αίτησης Α21
​​​​​​​  Έκδοση πιστοποιητικών ΕΝΦΙΑ
​​​​​​​  Αίτηση επιδόματος θέρμανσης
​​​​​​​  Φορολογικός εκπρόσωπος για κατοίκους εξωτερικού
​​​​​​​  Ιδιωτικά συμφωνητικά κάθε είδους
 
 
Οι εξειδικευμένες μας γνώσεις και η αγάπη μας για τα λογιστικά, φοροτεχνικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε ακριβώς τις απαιτήσεις σας και να τις καλύπτουμε με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

H πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωση μας σχετικά με το διαρκώς μεταβαλλόμενο λογιστικό και φορολογικό περιβάλλον, μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες των ιδιωτών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

​​​​​​​ ή επισκεφτείτε το λογιστικό γραφείο μας στα Εξάρχεια για οποιοδήποτε φορολογικό ή
λογιστικό θέμα σας απασχολεί.